SEVEN COLORED EARTH

Een dag excursie naar het zuiden van Mauritius brengt u naar een van de natuurwonders ' het zeven kleurige aarde'

MAURITIUS TRAVEL

CROCODILE PARK

In het zuid-oosten van Mauritius vindt u La Vanilla Reserve Park, waar u oog in oog staat met krokodillen. U vindt hier ook reuze schildpadden en andere exotische dieren.

MAURITIUS TRAVEL

BEZOEK DE HOOFDSTAD PORT LOUIS

Als u op Mauritius bent is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Port Louis, de hoofdstad van Mauritius. Ervaar de gastvrijheid van de Mauritiaanse bevolking en ontdek een exotische reeks groenten en fruit op de Port Louis-markt. Kerken, tempels, moskeeën en pagodes op slechts enkele meters van elkaar zullen u helpen de mozaïekcultuur van dit eiland te begrijpen.

MAURITIUS TRAVEL

THEE PLANTAGES

Ontdek hoe men in de coloniaale tijd leefde op de thee plantages, en hoe de thee planters te werk gingen van het plukken tot aan het kopje. U kunt hier ook lunchen en Tea Tasting

MAURITIUS TRAVEL

CATAMARAN EXCURSIE

Een dag excursie op een Catamaran waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht van de zuid-oost kust van Mauritius. Er is een BBQ lunch en ongelimiteerde drankjes aan boord. In de open zee kunt u ook snorkelen en zwemmen.

MAURITIUS TRAVEL

Domaine de l'Etoile

Domaine de l'Etoile wordt het best beschreven door bezoekers als. "Prachtig, verbluffend, betoverend, geweldig" dit zijn enkele van de vele woorden die worden gebruikt door natuurliefhebbers tijdens hun quadrijden, paardrijden, wandelcircuits. De bezoekers zullen op hun beurt spectaculaire panorama's zien, Java herten en endemische vogels. De intensiteit van deze ontdekkingsroute contrasteert met de rust en vredigheid van het restaurant, waar gasten graag de speciale momenten van de dag herinneren terwijl ze genieten van de smakelijke lokale keuken. Domaine de l'Etoile is zeker de moeite waard voor de avonturiers en natuurliefhebbers.

MAURITIUS TRAVEL

ZWEMMEN MET DOLFIJNEN

Ontmoet dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Zodra u aan boord bent, zullen onze schippers een briefing geven over de ervaring die u gaat beleven: het type dolfijnen dat u zult tegenkomen, hun gewoonten, richtlijnen voor duurzaam dolfijnen kijken, veiligheidsmaatregelen op de boten en zwemprocedures.

MAURITIUS TRAVEL

CASELA PARK

Ontdek de 14 hectare Casela Park met meer dan 1500 vogels, leeuwen, zebra's, reuzeschildpadden, apen, tijgers en nog vele andere diersoorten. Maak ook een wandeling met echte tijgers onder begeleiding, niet geschikt voor kinderen.

MAURITIUS TRAVEL

Ile de Deux Coco

Een dagtrip naar het onbeoonde eiland Ille de Deux Coco. Zwem in kristalhelder warm water, snorkel tussen de koralen en scholen van heldere tropische vissen die rond het eiland voorbij flitsen of als je dat liever hebt, de onderwaterwereld bezichtigen vanuit een Glass Bottom Boot. Aan de kust is er ook genoeg te doen. Luier op het strand of slenter over de kleine paden door het inheemse bos. De lunch wordt geserveerd aan de tafels in de open lucht met uitzicht op de oceaan, of in de schaduw van een witte tent, waar u kunt wegzakken in diepe banken. Dineren op heerlijke salades bekroond met verse kruiden uit de tuin en gegrilde specialiteiten van het buffet, terwijl wijn, bier en frisdranken vrijelijk stromen. Je weet dat je op vakantie bent wanneer een ijskar voorbijloopt beladen met vers gemaakte tropische lekkernijen.

MAURITIUS TRAVEL

ONTDEK MAURITIUS

AANBIEDINGEN

VRAAG OFFERTE AAN

v v v v v v

Bel ons: 024-3790092 NL

Bel ons: +31-243790092 (Belgie)

PAMPLEMOUSSES BOTANICAL GARDEN

Als u een bezoekje brengt aan het noorden van Mauritius, vergeet dan niet langs het bekende Pamplemousses Botanical Garden te gaan. Het park staat bekent om zijn reuze waterlelies.

MAURITIUS TRAVEL

Mauritius Travel

CONTACTGEGEVENS

info@mauritiustravel.nl

Nederland 024-3790092

Belgie 31-243790092

Bereikbaar van Ma t/m Vrij

van 09:00 uur - 17:00 uur

BEZOEKADRES

Lagunesingel 9

6661 ER Beuningen (GLD)

(bezoek alleen op afspraak)

X

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.