Exclusieve Golf Vakanties

 

Het is nu 15 jaar geleden dat Mauritius Travel is opgericht, de eerste luxe touroperator voor de Indische Oceaan in de Benelux. Onze filosofie is om speciale golfreizen te produceren die beantwoorden aan de unieke wensen van elke reiziger. Wij selecteerden de beste golfhotels met de mooiste golfbanen, zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren golfer. Wij begrijpen ook dat niet alleen het golfen centraal staat. Daarom beschikken onze hotels over toprestaurants, zijn ze uitermate geschikt voor high quality gezinsvakanties, en bieden ze uiteenlopende faciliteiten aan, zoals veel land- en watersportfaciliteiten. Onze hotels behoren tot de beste hotels ter wereld.

 

Door onze succes en expansie de afgelopen 15 jaar wilden hotels ook speciale partnerships aangaan met Mauritius Travel.

De hotels bieden daarom speciale voordelen aan aan onze gewaardeerde klanten, zoals prijzen die voordeliger zijn dan op internet en bij andere reisorganisaties, en vele extra's die veel geld waard kunnen zijn, zoals gratis green fees, gratis tee-times reserveringen, en gratis golfbagage.

Wij garanderen u dat onze prijzen de laagste prijzen zijn die u kan vinden, zowel online- als offline.

 

Uw vakantie is heel belangrijk voor ons. We spenderen veel van onze tijd aan uw reis. Wij communiceren direct met u en lopen samen met u uw wensen door. Wij onderhandelen met de hotels en airlines over de meest aantrekkelijke deal voor u. Wij communiceren met uw hotel een week voor uw aankomst en wij bereiden zo het hotel voor op uw komst. Onze Senior Management Team is op de hoogte van uw belangrijke boeking en communiceert dagelijks met de hotels, van de concierge en golfmanager tot de General Manager. Wij kennen de medewerkers van het hotel. Bij elke boeking communiceren we persoonlijk met het hotel, en zorgen wij ervoor dat al uw wensen bekend zijn bij de juiste medewerkers van het hotel. Voor de Indische Oceaan hebben we een inkoopkracht die concurrenten niet hebben. Als u met ons reist, bent u niet een nummer bij het hotel. Het hotel beschouwt u als een zeer gewaardeerde Mauritius Travel klant, en u krijgt van het hotel speciale aandacht en waardering omdat Mauritius Travel al vele jaren een belangrijke business partner is.

 

We hopen ook u te mogen verwelkomen als gewaardeerde klant. Bel ons voor advies: 024-3790092 (NL) of +31-243790092 (Belgie)

GOLF RESORTS
MAURITIUS Four Seasons 5* 18-holes Golfbaan MAURITIUS Le Prince Maurice 5* twee 18-holes Golfbanen MAURITIUS Heritage Le Telfair 5* 18-holes en 9 holes Golfbaan MAURITIUS Dinarobin Golf & Spa 5* 18-holes Golfbaan
MAURITIUS Paradis Golf & Spa 5* 18-holes Golfbaan MAURITIUS Anahita the Resort 5* twee 18-holes Golfbanen MAURITIUS Long Beach Resort 5* twee 18-holes Golfbanen MAURITIUS Constance Belle Mare 5* twee 18-holes Golfbanen
MAURITIUS Shangri La Le Touessrok5* 18-holes Golfbaan MAURITIUS Trou aux Biches 5* 18-holes Golfbaan MAURITIUS Shanti Maurice 5* 18-holes Golfbaan
MALEDIVEN Shangri La Villingili 9-holes Golfbaan SEYCHELLEN Constance Lemuria 5* 18-holes golfbaan

SPECIALE BUSINESS CLASS & FIRST CLASS TARIEVEN

 GREEN FEES, GOLFBAGS, TEE TIMES Bij onze Golfresorts zijn de Green Fees inbegrepen gedurende uw verblijf. Het meenemen van (extra) Golf bagage is geheel kosteloos en kan aangevraagd worden bij boeking. Tee times worden op verzoek voor u gereserveerd. Vraag naar de voorwaarden: Tel. 024-3790092 (NL) of +31-243790092 (Belgie).

 

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Ons team helpt u graag verder

 MAURITIUS

MALEDIVEN

SEYCHELLEN

BUSINESS & FIRST CLASS

GREEN FEES

v v v v v

Bel ons: 024-3790092 NL

Bel ons: +31-243790092 (Belgie)

VRAAG OFFERTE AAN

Mauritius Travel

CONTACTGEGEVENS

info@mauritiustravel.nl

Nederland 024-3790092

Belgie 31-243790092

Bereikbaar van Ma t/m Vrij

van 09:00 uur - 17:00 uur

BEZOEKADRES

Lagunesingel 9

6661 ER Beuningen (GLD)

(bezoek alleen op afspraak)

X

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.